Podrobný popis
Barilla Penne rigate N°73 semolinové cestoviny - 500 g
https://www.barilla.com/en-gb/products/pasta/classic-blue-box/gnocchi-no-85
Cestoviny Penne Riga sú obľúbené po celom Taliansku a ich názov sa rôzni naprieč regiónmi. Penne Riga sú fenoménom presláveným svojou univerzálnosťou, ktorý vyrieši každú aj neočakávanú situáciu: od večere pripravenej pre priateľov na poslednú chvíľu až po tradičné rodinné stretnutia pri obrovskej mise Penne all 'arrabbiata alebo ragú.
Odporúčame podávať s:
Vďaka veľkému priemeru a ryhám je Penne ideálny pre zachytenie omáčok po celom povrchu cestoviny. Skúste Penne s omáčkou s väčšími kúskami mäsa alebo zeleniny, s jemnými smotanovými omáčkami ako je napr. Hubová smotanová omáčka či s rajčiakovými alebo pikantnými omáčkami. Penne sú tiež vynikajúce v zapečených pokrmoch z jedného hrnca známych ako "pasta al forno".
Zvláštnosti:
- cestoviny sú vyrobené zo starostlivo vyberanej talianskej tvrdej pšenice;
- čas varenia: 12 minút;
Milióny rodín na celom svete dôverujú modrému baleniu Barilly, pretože od okamihu, keď je pšenica zasadená, kým sa balenie dostane na policu, odborníci Barilla vykonajú každý rok približne 1 000 000 kontrol kvality. Barilla dbá najmä na kvalitu surovín použitých pri výrobe všetkých svojich produktov. V cestovinách Barilla sa používa len najkvalitnejšia tvrdá pšenica a krištáľovo čistá voda.
BARILLA je svetoznáma talianska značka cestovín, založená v roku 1877 v Parme. Vyrába široký sortiment produktov vrátane klasických, celozrnných a bezlepkových cestovín, ako aj omáčok. Cestoviny Barilla sú známe svojou kvalitou, pevnosťou a dokonalou textúrou, vyrábané z najkvalitnejšej tvrdej pšenice. Spoločnosť sa zaviazala k udržateľnosti a podporuje ekologicky šetrné technológie. Medzi obľúbené tvary patria špagety, penne, fusilli a farfalle, vhodné na prípravu rôznych talianskych jedál. Barilla je obľúbená medzi profesionálnymi aj domácimi kuchármi po celom svete.
Alergény: Pšenica a výrobky z nej; Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich.
Možné obsiahnuté alergény: sójové bôby a výrobky z nich.
Nutričné hodnoty
Výživové hodnoty | 100g | 80g | %RI⁽¹⁾/80g |
---|---|---|---|
Energia kJ | 1521 | 1217 | 14% |
kcal | 359 | 287 | 14% |
Tuky | 2,0 | 1,6 | 2% |
z toho: nasýtené mastné kyseliny | 0,5 | 0,4 | 2% |
Sacharidy | 71,0 | 57,0 | 22% |
z toho: cukry | 3,5 | 2,8 | 3% |
Vláknina | 3,0 | 2,4 | |
Bielkoviny | 13,0 | 10,0 | 20% |
Soľ | 0,01 | 0,0 | 0% |
⁽¹⁾RI = Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/2000 kcal) | - | - | - |
Balenie obsahuje približne 6 porcií o 80 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Súvisiaci tovar

z paradajok a sladkých cherry paradajok najčerstvejšia a najstredomorskejšia omáčka pre...

z paradajok a sladkých cherry paradajok najčerstvejšia a najstredomorskejšia omáčka pre...

z paradajok a sladkých cherry paradajok najčerstvejšia a najstredomorskejšia omáčka pre...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

vyrobené zo zmesi bielej kukurice, žltej kukurice a ryže vyvážená chuť bezlepkových cestovín,...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

vyrobené zo zmesi bielej kukurice, žltej kukurice a ryže vyvážená chuť bezlepkových cestovín,...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

špeciálne tvary pre špeciálne momenty vyrobené zo starostlivo vyberanej tvrdej pšenice...

vyrobené zo zmesi bielej kukurice, žltej kukurice a ryže vyvážená chuť bezlepkových cestovín,...
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.