Barilla Rustico con Rucola Pesto na cestoviny - 190 ml (200g)
Kód: 69602Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Barilla Rustico con Rucola Pesto na cestoviny - 190 ml (200g)
https://www.barilla.com/de-at/produkte/pesto/pesto-rustico/pesto-rustico-basilico-und-zucchine
Barilla Pesto s bazalkou a rukolou je voňavé a krémové pesto. S jeho autentickou vôňou a chuťou ho vyskúšajte s jednoduchými a rýchlymi cestovinami. Už ste to niekedy skúšali s tagliatelle? • Bezlepková Barilla starostlivo vyberá ingrediencie pre svoje recepty. Vylepšite ingrediencie a ich vôňu pomalým ohrievaním omáčky v hrnci alebo v mikrovlnke a znovu objavte chuť tradície s Barillou.
Barilla Pesto sa vyrába zo starostlivo vybraných ingrediencií, s bazalkou z trvalo udržateľného poľnohospodárstva, po unikátnej a tajnej príprave. Iba starostlivo kontrolovaný proces tesnenia a vysokokvalitný kovový uzáver, ako sú tie od Eviosys, sú schopné zabezpečiť konzerváciu, ktorú si výrobok zaslúži.
- Vhodné pre bezlepkových užívateľov. VYTVORTE SI LAHODNÉ CESTOVINOVÉ JEDLÁ: Dobre sa hodí k takmer akýmkoľvek druhom cestovín, aby ste pre vás a vašu rodinu pripravili autentické talianske jedlo.
- ŽIVINY: Pripravené podľa domáceho talianskeho receptu, obsahuje všetky prírodné zložky, BEZ PRIDANÝCH KONZERVANTOV.
- INŠPIRUJTE SA BARILLOU: Vychutnajte si celý rad cestovín a omáčok na cestoviny BARILLA, špagety BARILLA, celozrnné cestoviny BARILLA, strukovinové cestoviny BARILLA, bezlepkové cestoviny BARILLA a bio cestoviny BARILLA. Omáčka BARILLA Pesto, omáčka BARILLA Arrabbiata, omáčka BARILLA Basilico, omáčka BARILLA Bolognese, omáčka BARILLA Ricotta, omáčka BARILLA Napoletana a ďalšie.
Zloženie: rastlinné oleje (olivový, slnečnicový), bazalka 20,7 %, petržlen 11,7 %, syr Pecorino Romano CHOP (ovčie MLIEKO), glukózový sirup, KEŠU ORIECHY, sušená srvátka (MLIEKO), rukola 2,5 %, syr ricotta (srvátka (MLIEKO), MLIEKO ), soľ, cukor, regulátor kyslosti: kyselina mliečna a kyselina citrónová, sušený cmar (MLIEKO), tymian, prírodné arómy (MILK), cesnak. Môže obsahovať stopy iných ORECHOV.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.