Barilla Tortiglioni Rigati n.283 semolinové cestoviny - 500 g
Kód: 69597Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Barilla Tortiglioni Rigati n.283 semolinové cestoviny - 500 g
https://www.barilla.com/en-gb/products/pasta/classic-blue-box/gnocchi-no-85
Objavte autentickú chuť Talianska s Barilla Tortiglioni č. 283. Tieto kvalitné cestoviny sú ideálne pre tých, ktorí chcú vykúzliť lahodné a tradičné cestovinové jedlo.
Ideálne pre:
S paradajkami: od jednoduchej omáčky s vôňou bazalky až po najbohatšiu mäsovú omáčku, ktorá sa dobre hodí k elegantnému konkávnemu tvaru a tenkým drážkam Barilla Gnocchi.
Zvláštnosti:
- cestoviny sú vyrobené zo starostlivo vyberanej talianskej tvrdej pšenice;
- čas varenia: 12 minút;
Milióny rodín na celom svete dôverujú modrému baleniu Barilly, pretože od okamihu, keď je pšenica zasadená, kým sa balenie dostane na policu, odborníci Barilla vykonajú každý rok približne 1 000 000 kontrol kvality. Barilla dbá najmä na kvalitu surovín použitých pri výrobe všetkých svojich produktov. V cestovinách Barilla sa používa len najkvalitnejšia tvrdá pšenica a krištáľovo čistá voda.
BARILLA je svetoznáma talianska značka cestovín, založená v roku 1877 v Parme. Vyrába široký sortiment produktov vrátane klasických, celozrnných a bezlepkových cestovín, ako aj omáčok. Cestoviny Barilla sú známe svojou kvalitou, pevnosťou a dokonalou textúrou, vyrábané z najkvalitnejšej tvrdej pšenice. Spoločnosť sa zaviazala k udržateľnosti a podporuje ekologicky šetrné technológie. Medzi obľúbené tvary patria špagety, penne, fusilli a farfalle, vhodné na prípravu rôznych talianskych jedál. Barilla je obľúbená medzi profesionálnymi aj domácimi kuchármi po celom svete.
Alergény: Pšenica a výrobky z nej; Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich.
Možné obsiahnuté alergény: sójové bôby a výrobky z nich.
Nutričné hodnoty
Energia | 1521 kJ/359 kcal |
---|---|
Tuky | 2,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 71,0 g |
z toho cukry | 3,5 g |
Vláknina | 3,0 g |
Bielkoviny | 13,0 g |
Soľ | 0,01 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.