Dallmayr home Barista Crema e aroma zrnková káva - 1 kg
Kód: 69474Podrobný popis
Dallmayr home Barista Crema e aroma zrnková káva - 1 kg
Krémová štruktúra Dallmayr Barista Crema E Aroma je ideálna pre všetky prípravky s mliekom, či už ide o caffe crema, caffe latte, cappuccino alebo latte macchiato. Vychutnajte si Dallmayr Home Barista s tmavým pražením a nízkou kyslosťou, aby ste si mohli vychutnať vynikajúcu kávu. Nechajte presvedčiť kvalitou a chuťou Dallmayr Barista Crema.
Zažite bohatú a plnú chuť kávových zŕn Dallmayr Home Barista Crema e Aroma. Tieto kávové zrná, vyrobené z precíznej zmesi prémiových zŕn Arabica a Robusta, sú pražené, aby do vášho domova priniesli autentický baristický zážitok. Preslávené svojou aromatickou intenzitou a jemnou cremou poskytujú harmonickú rovnováhu výraznej, robustnej chuti s jemnými tónmi čokolády a orieškov. Každá šálka sľubuje nádherný a uspokojujúci kávový zážitok, ideálny pre espresso alebo akúkoľvek prípravu kávy. Oddanosť spoločnosti Dallmayr kvalite zaisťuje, že každé zrnko je odborne upražené k dokonalosti, vďaka čomu je Crema e Aroma ideálnou voľbou pre náročných milovníkov kávy.
hustá, zamatová a aromatická crema
- jemná a harmonická chuť s malou kyslosťou
- chuťový zážitok s orieškovou vôňou
- intenzita 8/10
- balené v chránenej atmosfére
- výborná na prípravu espressa, cappuccina, latte macchiato
- ideálna pre všetky plno automatické kávovary
Zážitok pre Vaše zmysly - pri mletí sa miestnosť naplní neodolateľnou vôňou čerstvo mletej kávy. Balenie sa ihneď po upražení kávy nepriedušne uzavrie, aby aróma zostalo zachované.
Príprava
Odporúčame na jednu šálku použiť 6 – 8 g mletej kávy s časom prípravy maximálne 8 minút. Sú dostupné praktické odmerky s objemom cca 7 g kávy, ktoré vám uľahčia jej dávkovanie.
Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.
Mnoho odborníkov odporúča pretláčaciu kanvicu French Press ako najlepší, rýdzi spôsob prípravy kávy. Výsledkom ručnej práce je intenzívna aróma. Najskôr nahrubo zomeľte zrnkovú kávu Dallmayr d'oro . Potom nasypte do kanvice kávu – na každú šálku 1 kopcovú lyžicu zomletej kávy. Následne ju zalejte horúcou, no nie vriacou vodou. Potom ju dôkladne premiešajte lyžicou, aby sa mohla káva naplno rozvinúť. Po štyroch minútach pomaly a rovnomerne zatlačte páku s kovovým sitkom, integrovanú v kanvici, smerom nadol. Pritom sa oddelí kávová hmota od tekutiny. Kávu môžete potom priamo nalievať.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.