Dallmayr home Barista zrnková káva - 1 kg
Kód: 67438Podrobný popis
Dallmayr home Barista zrnková káva - 1 kg
Celé kávové zrná Dallmayr zo série Home Barista pre baristický pôžitok u vás doma. Zrnková káva Caffe Crema Dolce je ideálna pre mlynčeky na kávu, plnoautomatické kávovary, espresso kávovary a mleté pre portafiltračné prístroje.
hustá, zamatová a zlatohnedá crema
- jemná a harmonická chuť s malou kyslosťou
- chuťový zážitok s orieškovou vôňou
- intenzita 5/10
- balené v chránenej atmosfére
- výborná na prípravu espressa, cappuccina, latte macchiato
- ideálna pre všetky plno automatické kávovary
Zážitok pre Vaše zmysly - pri mletí sa miestnosť naplní neodolateľnou vôňou čerstvo mletej kávy. Balenie sa ihneď po upražení kávy nepriedušne uzavrie, aby aróma zostalo zachované.
Príprava
Odporúčame na jednu šálku použiť 6 – 8 g mletej kávy s časom prípravy maximálne 8 minút. Sú dostupné praktické odmerky s objemom cca 7 g kávy, ktoré vám uľahčia jej dávkovanie.
Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.
Mnoho odborníkov odporúča pretláčaciu kanvicu French Press ako najlepší, rýdzi spôsob prípravy kávy. Výsledkom ručnej práce je intenzívna aróma. Najskôr nahrubo zomeľte zrnkovú kávu Dallmayr d'oro . Potom nasypte do kanvice kávu – na každú šálku 1 kopcovú lyžicu zomletej kávy. Následne ju zalejte horúcou, no nie vriacou vodou. Potom ju dôkladne premiešajte lyžicou, aby sa mohla káva naplno rozvinúť. Po štyroch minútach pomaly a rovnomerne zatlačte páku s kovovým sitkom, integrovanú v kanvici, smerom nadol. Pritom sa oddelí kávová hmota od tekutiny. Kávu môžete potom priamo nalievať.
Dodatočné parametre
Kategória: | Jedlo a Nápoje |
---|---|
Záruka: | 05/2024 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.