!Dovolenka! 21.12.2024 - 12.01.2025

Lavazza Caffé Crema Forte speciale edition zrnková káva - 1 kg

Kód: 68970
16,35 € 13,63 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

s intenzívnymi a čokoládovými tónmi 

  • zmes Arabica a Robusta
  • vhodná na prípravu caffé latte, cappuccina a latte macchiato
  • intenzita chuti 8/10
  • stredne pražená
  • ZÁRUKA : 30.10.2025

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Caffé Crema Forte speciale edition zrnková káva - 1 kg

Špeciálna edícia Lavazza Caffè Crema Forte zaujme nielen štýlovým dizajnom balenia, ale aj vnútornými hodnotami: Crema Forte je vynikajúcou zmesou najlepších zŕn Arabica a Robusta z Južnej Ameriky, Afriky a juhovýchodnej Ázie. Stredne intenzívny profil praženia zaisťuje vyvážený a harmonický profil z hľadiska tela a chuti. Sprevádzaná jemnou kyselinkou má intenzívne čokoládové tóny, ktoré v dochuti dlho pretrvávajú na jazyku. Všestranná bezstarostná Caffè Crema, ktorú si najlepšie vychutnáte z plnoautomatického stroja, portafiltra alebo francúzskeho lisu.

Každý, kto oceňuje pôžitok z talianskej kávy, sa Lavazze nevyhne. Zrod tejto tradičnej spoločnosti sa datuje do roku 1895 v Turíne. Dnes, so 45% podielom na trhu a pobočkami vo viac ako 90 krajinách, je Lavazza nesporným výrobcom kávy číslo jedna v Taliansku. Každý deň sa na celom svete vypije približne 17 miliárd šálok kávy Lavazza.


Príprava 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: