Lavazza crema e gusto Espresso zrnková káva - 1 kg

Kód: 68319
15,95 € 13,29 € bez DPH 1,60 € / 100 g
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
21.10.2024
Možnosti doručenia

jemná chuť, jemne karamelovo-čokoládová

  • 20% Arabica, 80% Robusta
  • vhodná predovšetkým na prípravu espressa
  • intenzita chuti 9/10
  • záruka: 30.09.2025

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Caffé Crema Gustoso zrnková káva - 1 kg

Lavazza Espresso Crema e Gusto Forte je najlepšia zrnková káva pre ľudí, ktorí okrem výbornej chuti očakávajú aj poriadnu dávku stimulácie . Výrazná prevaha ázijských zŕn robusta (80 %) doplnená o najkvalitnejšie zrná Arabica zo Strednej Ameriky spôsobuje, že Espresso Crema E Gusto Forte si okamžite poradí aj s najväčšou ospalosťou.

Napriek vysokej dávke kofeínu nie je káva ani horká ani kyslá. Naopak, jeho chuť je jemná a jemne karamelovo-čokoládová. Nadýchaná a odolná crema, ako aj jedinečná aróma sú ďalšími prednosťami Lavazza Crema E Gusto.


Príprava
 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: