!Dovolenka! 21.12.2024 - 12.01.2025

Lavazza Qualita Rossa Coffee Beans zrnková káva - 1 kg

Kód: 13975
16,20 € 13,50 € bez DPH 1,62 € / 100 g
Skladom (6 ks)
Možnosti doručenia

plná robustná chuť s nádychom čokolády

  • energická, silná káva so silnou krémovou vrstvou
  • jemná melanž najlepších kávových zŕn Arabica a Robusta z Afriky, Ázie a Brazílie
  • Arabica 40% a Robusta 60%
  • ZÁRUKA : 30.06.2026

taliansko-mapa Lavazza logo

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Lavazza Qualita Rossa Coffee Beans zrnková káva - 1 kg

intenzita - 5/10

Vysoký obsah kofeínu
Kombinácia robusty (60%) a arabiky (40%)

Qualità Rossa je káva, ktorá už viac ako 120 rokov stelesňuje vášeň rodiny pražiarní. Zmes s jedinečnou arómou a plným telom, bohatá na mimoriadnu guľatosť, zložená hlavne z brazílskej arabiky a africkej robusty. Qualità Rossa je pôžitok z dobrej kávy, ktorá vždy sprevádzala prestávky talianskych rodín. Nezameniteľná aróma na doplnenie dobrého humoru a zdieľanie príjemných chvíľ.


Príprava
 

Odporúčame vám pripraviť túto zmes pomocou kávovaru espresso - profesionálneho kávovaru, ktorý vďaka špeciálnemu procesu extrakcie dodáva espressu jedinečnú chuť a rozvinie jeho plnú arómu.

Pri ručnom filtrovaní musí mať voda teplotu 92 až 95 °C, takže nesmie byť vriaca – inak vystúpia do popredia látky spôsobujúce horkú chuť. Najlepšie chutí čerstvá káva. Ak jej uvaríte viac, ako v skutočnosti spotrebujete, prelejte zvyšnú kávu do termo kanvice.

O výrobcovi

Luigi Lavazza bol podnikateľom so srdcom a dušou, ktorý sa vyznačoval silným invenčným duchom a vášňou pre svoju prácu. Objavil rôzny pôvod a vlastnosti kávovníka, študoval umenie miešania a vytvoril kávové zmesi, ktoré zodpovedali vkusu zákazníkov.V čase veľkých zmien ho cesta do Brazílie oboznámila s plným potenciálom nápoja v celom rozsahu. Kávy Lavazza, ktoré dnes pijeme, sú výsledkom jeho nápadu kombinovať kávy z rôznych častí sveta.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: