Moser Roth Cranberry tmava čokoláda - 125 g
Kód: 15868Podrobný popis
Moser Roth Cranberry čokoláda - 125 g
jemná tmavá čokoláda s kúskami brusníc
- jemná chuť jemného juhoamerického kakaa s kúskami brusníc vytvára špeciálny chuťový zážitok
- balenie obsahuje 5 samostatne balením čokolád
- neporovnateľne lahodná kompozícia pre fajnšmekerov sofistikovaného čokoládového umenia
- registrovaná ochranná známka od roku 1902
Tento produkt je uznávaný ako bezlepkový, pretože neobsahuje žiadnu prísadu obsahujúcu lepok a nie sú k dispozícii žiadne informácie o intolerancii lepku.
Tento produkt je považovaný za vegetariánsky, pretože žiadna zložka nepochádza z mŕtvych zvierat a nie sú k dispozícii žiadne ďalšie informácie pre vegetariánov.
https://www.dlg.org/de/lebensmittel/presse/aktuell#!/news/5b8fd831f820e8319232ce00
Testovanie kvality DLG sa zameriava na senzorickú analýzu produktu. Je doplnený o kontrolu balenia a vyhlásenia, ako aj o laboratórnu analýzu založenú na riziku. Regionálne špeciality kontrolujú vyškolení odborníci, ktorí sú oboznámení s typickými požiadavkami na výrobky a zvyčajne pochádzajú z príslušných regiónov. To zvyšuje výpovednú hodnotu výsledkov testu DLG a robí z nich meradlo pre priemysel.
Testovacie portfólio zahŕňa všetky známe mäsové výrobky ako čerstvé, samoobslužné balené alebo konzervované, ako aj vegetariánske a vegánske alternatívne výrobky. Aj výrobky s nízkym obsahom soli, nízkym obsahom tuku a nízkym obsahom cukru hodnotia odborníci holisticky pomocou aktuálnej testovacej metódy špecifickej pre daný produkt.
Nutričné hodnoty | |||
na 100 g | 1 tabuľa [≈25 g] | % [≈ 25 g] | |
Energia | 2153 kJ | 518 kJ | 6 % |
Tuk | 20 g | 7,0 g | 10 % |
: z toho nasýtené mastné kyseliny | 17,0 g | 4,3 g | 22 % |
Sacharidy | 59,0 g | 15,0 g | 6 % |
: z toho cukry | 54,0 g | 14,0 g | 16 % |
Bielkoviny | 4,6 g | 1,2 g | 2 % |
Soľ | 0,03 g | <0,02 g | <1 % |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.